Wednesday, January 8, 2014

selamat semuanya

bismillahirrahmanirrahim dan assalamualaikum...

Long time ni blog tak update. Sibuk uolls~ by the way, memandangkan hari ni last final exam for this sem, aku pn updatelah blog yang dah sambut ulangtahun pertama sempena tidak diupdate. Lama jugak tu kan, kalau baby baru lahir dah pandai jalan mana yg rajin tu. Hikhik

Takde apa nk cakap, Cuma sempena tahun baru 2014 ni, (Walaupun bagi aku tahun baru ni takde makna pn selain usia yang semakin bertambah) aku baru tamatkan sem 5, degree. Tak sangka jugak sebab masa habis dip dulu, aku confuse jugak nak kerja satau sambung belajar. Kalau kerja, macam muda sangat lagi kan. Belajar pulak sampai ke tua rasanya. Hahahaa

Apapun, syukur masih diberikan peluang untuk sambung belajar. Lebih bersyukur dapat jumpa bakal imam kat sini. (doakan, amiinn~) *muntahijo* hakhakhak. semoga perjalanan tahun 3 dan masuk tahun 4 hujung tahun nanti berjalan dengan lancar. insyaAllah, amiiin.


Sehingga berjumpa lagi. ^_^

final exam masa final sem diploma. #kenangan #UiTM

1 comment:

  1. org rasa dalam gambaq ni org nampak comel! hahahahahahahahahahahaa

    ReplyDelete