Saturday, July 23, 2011

Dan Bila Esok....

Assalamualaikum...

First of all, sebenarnya dalam masa terdekat ni I have no plan to update my blog. Tapi tadi tiba-tiba rasa exited pulak..

Sebabnya, tengok ni.. hehe

video

Sofaz - Dan Bila Esok!! sebelum ni tak minat sangat pun lagu ni, tapi sebab dah tengok drama Nora Elena plus dah pun baca novel Kasih yang Suci, secara tak langsung TERminat jugak la kat lagu ni.. Theme song drama tu..hehehe

Pendek cerita jadi pakej la, sebab happy WATCHING, happy READING and happy LISTENING. 3 in 1!

Actually ni masa road tour HANGATNYA TOUR HOT FM. Sofaz nyanyi dua lagu, tapi lagu ni je yang aku rakam sebab gila! hahaha. Sofaz artis yang terakhir buat persembahan, lepas tu ada sesi autograf dan bergambar tapi aku tak join sebab masih belum menunaikan keWAJIPan kepada yang Maha Esa. Tak baik melengah-lengahkan solat! Astagfirullahalazim.......

Apapun, Amir Sofaz ni memang hensem! hahahaha


Friday, July 15, 2011

Alhamdulillah!

Assalamualaikum...

Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah! thousands of Alhamdulillah because my dream will come true!

I'll be a student back this September. But this time, i'm alone! and there will be in

New
university
New environment
New faculty
New friends
New lecturers
Senang cerita, everything will be NEW and of course different...

I'm really happy but quite sad in the same time. Don't know how to describe my feelings.

And of course i'll missing UiTM very - very damn much! 3 years there, how come i'll forget~ especially CT112 and 5C05...

I'll miss my friend at Mydin MiTC too.
Although we meet in a short time, I love u guys! Nice to know all of you. Special thank to Kak Wani for lend me your shoulder when i need it. Love u. You know me better since our school days... :) Sorry kpd ika sebab jadi magsa pelukan aku masa dapat mesej result tadi.. hahaha~

NEW LIFE WILL BEGIN....



ada rupa bakal cikgu ke?? hahaha