Saturday, July 23, 2011

Dan Bila Esok....

Assalamualaikum...

First of all, sebenarnya dalam masa terdekat ni I have no plan to update my blog. Tapi tadi tiba-tiba rasa exited pulak..

Sebabnya, tengok ni.. hehe

video

Sofaz - Dan Bila Esok!! sebelum ni tak minat sangat pun lagu ni, tapi sebab dah tengok drama Nora Elena plus dah pun baca novel Kasih yang Suci, secara tak langsung TERminat jugak la kat lagu ni.. Theme song drama tu..hehehe

Pendek cerita jadi pakej la, sebab happy WATCHING, happy READING and happy LISTENING. 3 in 1!

Actually ni masa road tour HANGATNYA TOUR HOT FM. Sofaz nyanyi dua lagu, tapi lagu ni je yang aku rakam sebab gila! hahaha. Sofaz artis yang terakhir buat persembahan, lepas tu ada sesi autograf dan bergambar tapi aku tak join sebab masih belum menunaikan keWAJIPan kepada yang Maha Esa. Tak baik melengah-lengahkan solat! Astagfirullahalazim.......

Apapun, Amir Sofaz ni memang hensem! hahahaha


2 comments:

  1. ~~~ percaya tak kalau orang cakap muka amer ni macam muka arwah along sebelum kawen...hahahaha
    ~~~ kak as pun ckp cam tu...tingat fida penah tengok pic kawen along pastu dia ckp sendiri "eyh, mcm muka kumpulan sofaz la :))
    ~~~ dorg dtg mydin ke???

    ReplyDelete
  2. ~ thats why la org suruh tasha tgk.. org pn penah tengok gmbr abg tasha.. exactly sama dgn amir.. cuma mybe abg tasha gelap sikit sbb polis.. hehe
    ~ hensem lah! hahahaha
    ~ aah dtg mydin.. exited sbb nora elena punya pasal.. kemain depan lg org berdiri..hehe

    ReplyDelete